Вести

Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека зелените…
Од Општина Струмица информираат дека на 10…
Екипи од повеќе единици на ЈПКД „Комуналец“…
Градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски, најави дека…
Министерството за здравство соопшти дека во изминатите…
Во последните 24 часа се направени 885…
Растот на бројот на новозаразени со корона…