Вести

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, по…
Холот на самиот влез од училиштето е…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ Струмица работат на…
Финалните натпревари ќе се одиграат во понеделник,…
Тие го посетија населеното место Висока Маала,…
Директорите на Фондот за зравствено осигурување на…
Вчера во просториите на Ракометната Федерација на…
Откако струмичанецот си ја платил патарината, тргнал…
Утре селото Вељуса ќе биде три часа…
Тие за пациентите подготвија пакети со здрава…
Активноста беше наменета за возрасни лица кои…
Акцијата попладнево продолжи во ТЦ „Глобал“, каде…
Капитенот на одбојкарската репрезентација на Македонија, струмичанецот…
Обуката која ја организира канцеларијата на UN…
Пионерките на женскиот одбојкарски клуб „Македонија Макс“…
За време на Велигденските празници, односно од…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Младинскиот Совет на градоначалникот Зоран Заев му…