Вести

Стартот на Велосипедскиот крос е закажан за…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради отстранување…
Жителите од Струмичкиот регион од вчера попладне…
Станува збор за филмовите на Тренчовски, „Клошари…
Се отстрануваат дрвјата, се коси тревата и…
Со резултат 42:13, полувреме 19:6, ракометарите на…
Пратениците поразговараа со нив, ги слушнаа нивните…
Вечерва во 20 часот, во организација на…
Од Општина Струмица со писмена реакција на…
Група занаетчии му се лути на градоначалникот…
Синоќа во НУ „Завод и Музеј“ во…
Демолиран дел од антипаркинг опремата поставена од…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
Меѓу последните на кои е подадена хуманата…
Марјан Андонов и Борче Соколов денеска на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ постави антипаркинг опрема…
Од Општина Струмица со писмена реакција на…
Група граѓани информираа дека градоначалникот Зоран Заев…
Кога влегов во фудбалот сите мислеа дека…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…