Вести

Двата пехари се наредени во клубот... Патеката…
Честитка од градоначалникот на општина Струмица, Зоран…
И Шампионската титула останува во Струмица
Заловувањето на бездомните кучиња ќе се врши…
Ќе го освојат ли струмичани шампионскиот пехар…
На пешаците, пред пешачките премини на раскрсниците,…
На оваа завршна работилница членовите на проектниот…
„Браќа Минкови“, дел од „Киро Абрашев“, дел…
Запишувањето во прво одделение е задолжително за…
Општина Босилово останува и понатаму посветена, во…
Деновиве екипи за ЈПКД „Огражден“ од Босилово
Вкупната должина на ископот на атмосферскиот канал…
Деновиве во работна посета на општина Босилово
Поради дефект на водоводната цевка денеска (среда…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Општина Струмица е на прво место по…
Денеска се работеше на крстосницата на улицата…
Денешната ждребка во Ракометната Федерација на Македонија