Вести

Нашите одбојкари не се искачија на врвот…
Браќата Никола и Ѓорги Ѓоргиеви, Александар Љафтов,…
Во попладневните часови ќе има локален развој…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
И денеска, по 93 години од основањето…
Во наредните денови во попладневните часови ќе…
Студентите, чија цел била слободна и независна…
Никола Маџиров е добитник на меѓународната награда…
Според нашите информации, клубот ќе го враќа…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Струмица синоќа беше по 20-ти пат домаќин…
Оваа ноќ беше нивна ноќ, посветена само…
Поради дефект на водоводната мрежа, дојде до…
Ѓорги Христов од „Gosip Cafe“ е најбрзиот…
Оваа интервенција беше неопходна, бидејќи камениот ѕид…
Четвртиот ден од културно-забавна манифестација „Струмица Опен…
Вакво свечено доделување на дипломите се одржа…
Ова денеска на прес конференција го потврди…
Според Европската одбојкарска федерација најдобар поен имал…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…