Вести

Заев слушаше за љубовта, за патриотизмот, но…
Денеска е четвртиот ден од „Струмица Опен…
Од повеќе локации во градот се носеа…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ од Струмица и…
Патеката е долга 377 метри, широка е…
Доколку има потреба Територијалната Професионална Противпожарна Единица…
Заедно со организаторот на фестивалот дојдовме на…
Средношколскиот пленум од Струмица, заедно со навивачката…
Денеска (петок, 7 август), од 16:00 до…
Левиот бек на ФК „Работнички“, струмичанецот Мите…
ЈП „Паркиралишта Струмица“ го сервисираше целокупното осветлување…
Прекинато водоснабдувањето на неколку улици во повисокиот…
По тој повод, во среда, 12-ти август,…
Зголемениот број барања во овој период е…
Денеска се вадеа старите рабници и асфалтот,…
Поради отстранување дефект на водоводна цевка, денеска…
Денеска во 13:53 часот е регистриран уште…
По овие подготвителни работи ќе биде поставен…
Струмичанецот Тони Стојчевски, Европски првак во дресирање…
Културното наследство низ Струмичкото поле, велосипедска прошетка…