Вести

Основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ од…
Приоритет се даде на централното градско подрачје,…
Поради дефект на водоводна цевка, до 13…
Освен во дворот пред училишната зграда планирано…
Показен час од физичко и здравствено воспитување…
Во чест на четворицата рибари од Струмица,…
Заедничка соработка помеѓу општините Струмица, Василево, Босилово
Сојузот на дефектолози и општина Струмица организираа…
Мираковски го имаше најатрактивниот момент на турнирот…
Вечерва околу 22:15 часот, пред Трговскиот центар…
На четири пунктови во градот, денеска над…
На својот дебитански натпревар екипата на ППК…
Пред големиот број љубители на ликовната уметност,…
Неодамна формираниот пинг-понгарски клуб „Астраион Мега Спин“…
„НОВУС“ организираше обука за европско делување на…
Според соопштението на невладините организации од Струмица,…
Вечерва од 19:30 часот пред струмичани во…
Благојче Трајкоски е прв на листата на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Главните активности на проектот се насочени кон…
Невладините организации од Струмица бараат јавно извинување…