Вести

Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
Јане Николоски е нов тренер на Фудбалскиот…
Часовникот е двостран и осветлен што значи…
Во Вељуса и Просениково собрани се над…
Се предвидува најава на топлотен бран за…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ работат на отстранување…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Владата на Република Македонија денеска на 394…
Ѓоргиев, потенцираше дека треба да се престане…
Од Општина Струмица со реакција на денешната…
ЈП „Паркиралишта Струмица“ донираше маси и столчиња…
Група граѓани од селото Градско Балдовци, денеска…
Поради дефект прекинато водоснабдувањето на неколку улици…
Погледнете го краткото видео од велисипедската прошетка…
Според Ѓоргиев, советниците на ВМРО-ДПМНЕ цело лето…
Здружението „НОВУС“ започна со реализација на проектот…
Трибините полни, рефлекторите вклучени, фудбалерите пожртвувани за…
Од вторник до петок подрачјето на Македонија…
Според Зоран Пакетов, состојбата на самиот влез…
Околу 200 велосипедисти, меѓу кои и 15…
Анастас Поп-Димитров е добитник на единственото актерско…