Вести

Советниците од Коалицијата „За подобра Македонија“, денеска…
Три лица се здобиле со телесните повреди…
Вториот ден од завршувањето на постот е…
Наодите од истражувањето што го спроведуваше „НОВУС“…
На овој натпревар, се претставија млади пијанисти…
По вчерашната прес-изјава на група граѓани од…
Граѓаните да не создаваат диви депонии, туку…
Директорот на ЈПКД „Комуналец“ Струмица, Зоран Ѓоргиев,…
Јосип Василев, вели дека со години ја…
Денеска е Св. апостоли Петар и Павле…
Група граѓани од населените места Водоча и…
Три часа дабатираа советниците, а повеќе од…
Покрај редовното одржување на чистота, ваквите акции…
Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица, синоќа…
На годишнината од големата хеликоптерска несреќа кај…
Се повикуваат граѓаните активно да учествуваат во…
И по една година од трагичниот настан,…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Општина Струмица во законскиот рок ја заврши…
Со писмена реакција од Општина Струмица на…