Вести

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Сликовницата „Девојче и мече“ од познатиот македонски…
Во Струмица денеска се одржа четвртата од…
Во организација на Домот за деца и…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ од Струмица во…
Кварталниот извештај за извршување на буџетот на…
Селекторот на македонската одбојкарска репрезентација, Никола Матијашевиќ…
Сликарката Кристина Зимбаков по потекло од Струмица,…
Инспирирани од акцијата „Еко фронт – Чиста…
Од Струмица стартуваше Кампањата за подигнување на…
Полн „шлепер“ со медицинска опрема, ортопедски помагала,…
Министерството за здравство заедно со Здружението за…