Вести

Како што изјави адвокатот Андреев, Николов во…
Изненади присуството на стотици посетители кои се…
Претставници на компаниите поставуваа прашања во домот…
Серијата победи на „рисовите“ се очекува да…
Прекинот е поради реализација на инвестициони зафати…
„Првенчето“ на струмичанката Мариа Јова, „Сети се,…
Во галеријата на Младинскиот Културен Центар во…
Денеска без вода улицата „Бошко Буха“ во…
Агенцијата за храна и ветеринарство денеска во…
За „Најдобар стрелец“ е прогласен Васил Крстев,…
Подготовките за најголемото летно случување во југиосточна…
На ден 12.03.2015. (четврток), од 08:30 до…
Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот…
Иако невообичаено седница да се одржува во…
ЈПКД „Комуналец“ почна со активностите за пролетно…
Ботаничка градина на површина од три хектари…
Поради отстранување на дефект ќе биде прекинато…
Прекинот е поради реализација на инвестициони зафати…
Претставници на општинската администрација се обучуваа за…
Поранешни ракометари на Струмица синоќа се собраа…
Струмичнецот М.Б. се решил да го пријави…