Вести

Македонскиот голгетер Зоран Балдовалиев, по шестмесечниот престој…
Апликациите се наменети за уредите со оперативен…
Тренерот на ФК „Беласица“, Александар Стојанов, ја…
Општина Струмица ги поканува заинтересираните граѓани за…
Вработените во општина Струмица даруваа крв и…
Во духот на македонската традиција се делеше…
Пријавените во текот на 2013 година, организирале…
Да и помогнеме на Мартина Стојковска!
Кошаркарите на „Струмица“ не обезбедија пласман во…
Издадени 1652 решенија за легализирање на дивоградби
Традиционална крводарителска акција на вработените во општина…
Тодоров: Ги постигнавме европските стандарди во интервентната…
Странчинарските игри, според традицијата влечат корени уште…
Поради совпаѓањето со празникот на Свети Василиј…
Освен од Струмичкиот регион, се очекува денеска…
Двајца штипјани се уапсени на граничниот премин…
Струмица е привелигована што ги има дел…
Главната карневалска вечер од Струмичкиот карневал 2015-та…
Градоначалникот Ване Стојанов ги додели признанијата на…
Преку општинскиот сервис „Систем 48“ во месец…