Вести

Средните општински училишта од Струмица „Јане Сандански“,…
По извршените подготовки, денеска се постави нов…
Верица Буралиева, претседател ОО на ЛДП Струмица,…
Во организација на Центарот на заедницата на…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Групата ја сочинуваат екипите на „Струмица Зомимак-М“,…
Одбојкарот од Струмица, Никола Ѓоргиев, најдобриот играч…
Тие во финалето ја победија екипата на…
Општина Струмица е домаќин на државното првенство…
Денеска се поставуваа рабниците, а во наредните…
Васко Георгиев, координатор на спортската паралелка во…
Грците задоволни од приемот на домаќините, од…
Центарот на заедницата на општина Струмица во…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
Инфо-средбата ќе ја модерира Стефан Сајковски, осигурителен…
Една кражба и тоа во Црква, е…
Струмичани стравуваа да не станува збор за…
Пецаковски е оптимист дека реванш натпреварот во…