Вести

Општина Струмица ги обезбеди сите услови за…
Во сите девет основни и трите средни…
Дел од Македонците овој ден го празнуваат…
Митрополитот Струмички г. Наум изврши Голем Богојавленски…
Најсреќен меѓу 20-тината кандидати беше 23-годишниот Иво…
Десеттина граѓани годинава ќе се обидат да…
Коњите ќе се натпреваруваат во влечење на…
Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп…
Наставниците и професорите од сите основни и…
Нема да има штрајк во училиштата во…
Денеска општина Босилово во соработка со ЈПКД…
Граѓаните кои гравитираат и непосредно ја користат…
Решавањето на овој проблем ќе овозможи решавање…
Екипа на општинското комунално претпријатие, вчера работеше…
Во атарите на населените места Сарај, Гечерлија…
До мене седеше бремена жена во 5-ти,…
Според последните информации еден е со тешки…
Директорот на Клиничката болница во Штип, Александар…
Во директен судир меѓу минибус на „Струмица…
Доцна попладнево кај местото „Три чешми“, во…
Нема да има штрајк во училиштата во…