Вести

Во моментот времето е сончево со мала…
Се детектираат критичните места каде што се…
На јавниот протест ќе бидат образложени нивните…
Излевањето на речните корита и врнежите во…
Не постои речното корито кај Владевци. Реката…
Моноспитово и Бориево под вода. Повеќето куќи…
Ќе се почне со испуштање поголема количина…
Апелирам до жителите во поплавените места да…
Според соопштението од општината, се очекува водата…
Општина Струмица продолжува интензивно да ги спроведува…
Делев со пратениците Пишев и Тренов, доцна…
Да му помогнеме на Богдан, преку донација…
Во Брана „Турија“ и Брана „Водача“ зголемено…
И од понеделник нема настава за учениците…
Најкритично е во населените места Муртино и…
Од Центарот за управување со кризи во…
Најмногу вода по реката Струмица надоаѓа од…
Водостојот ќе продолжи да расте и максималниот…
Критична е состојбата на мостот кај селото…
Станува збор за семејство во кое живеат…