Вести

На 6-от Меѓународен карневал „Старчевата“ во Разлог,…
Михаило Шејкероски – Шани е ново име…
Тротоарот е широк два метра, а вкупната…
Денеска се навршуваат 72 години од убиството…
Денеска се чистеше каналот што ги поврзува…
Утре без струја улиците: „Ѓорги Василев“, „Ката…
Директорите на основните и средните училиште во…
Општина Струмица ги обезбеди сите услови за…
Во сите девет основни и трите средни…
Дел од Македонците овој ден го празнуваат…
Митрополитот Струмички г. Наум изврши Голем Богојавленски…
Најсреќен меѓу 20-тината кандидати беше 23-годишниот Иво…
Десеттина граѓани годинава ќе се обидат да…
Коњите ќе се натпреваруваат во влечење на…
Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп…
Наставниците и професорите од сите основни и…
Нема да има штрајк во училиштата во…
Денеска општина Босилово во соработка со ЈПКД…
Граѓаните кои гравитираат и непосредно ја користат…
Решавањето на овој проблем ќе овозможи решавање…
Екипа на општинското комунално претпријатие, вчера работеше…